Ειρήνη Νικολοπούλου
 
vivliothiki
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
TOP WOMAN - CYBERELLA
Ιδέα, πρόταση και λεφτά του Θοδωρή Καλούδη υλοποίηση, κόπος και μόχθος δικός μου και της νεαρής αρχισυντάκτριας μου Κατερίνας Καρακίζη. Είχε ωραίο χαρτί , ακριβό εξώφυλλο , σύντομη ζωή, αφού γεννήθηκε και πήγε να μεγαλώσει εν μέσω κρίσης… Η Cyberella είναι η διάδοχος της Top Woman στο διαδίκτυο φυσικά. «Που καιρός για cinderelles?......»

Στείλτε μου όλες μα όλες τις ειδήσεις σας για τη γυναικεία επιχειρηματικότητα (όσο και όπου υπάρχει ακόμη, δε ζω σε ροζ σύννεφο) νέα, πληροφορίες και κυρίως προτάσεις για τις άνεργες γυναίκες κ.λ.π.
Ξέρετε εσείς...!

Τι έγραφα τότε για το editorial της Top Woman

«Το πρώτο τριμηνιαίο Business Woman magazine στην Ελλάδα που σχεδιάστηκε και απευθύνεται στις γυναίκες της πρώτης σελίδας.

Το TOP WOMAN, απευθύνεται σε όλες τις γυναίκες της δημιουργικής ηλικίας της Ελλάδας ή σε εκείνες που δραστηριοποιούνται διεθνώς. Από τη νεαρή έφηβη έως αυτή της μέσης ηλικίας που λειτουργεί σε υψηλές ταχύτητες. Μιλάει για τις γυναίκες που έφτασαν ψηλά και πώς έφτασαν εκεί, αλλά και για εκείνες που είναι στην αρχή της σκάλας. Αναφέρεται και πληροφορεί τους αναγνώστες της για εκείνες τις γυναίκες που “το ΄χουν”, που ξεχωρίζουν και γιατί, πώς το κατάφεραν χωρίς ταυτόχρονα να χάσουν την θηλυκότητα τους. Δεν είναι μια strict εκδοχή της γυναίκας με κουστούμι που το όνειρό της είναι να μοιάσει σ΄ έναν άνδρα στην εξουσία, αλλά να ανοίξει ένα νέο κύκλο, μία νέα εποχή των γυναικών που τα έχουν όλα, τα θέλουν όλα, τα μπορούν και τα συνδυάζουν χωρίς να υπολείπονται σε κανένα ρόλο και κυρίως χωρίς να πάνε ενάντια στο ωραιότερο βιολογικό τους στοιχείο: το ωραίο φύλο που έγινε ισχυρό».


πίσω
 
 
Κατασκευή ιστοσελίδων Web Future Προώθηση ιστοσελίδων Seo Future