Ειρήνη Νικολοπούλου
 
vivliothiki
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Σε όλα τα βραβεία συγκινήθηκα ασφαλώς και  όλα τα αφιερώνω στην αείμνηστη μητέρα μου Κατίνα Ταγκάλου-Νικολοπούλου γιατί με μεγάλωσε με αξίες, μου μετέδωσε την αγάπη για τη γνώση, μου μεταλαμπάδευσε την πίστη στον Θεό και πάνω απ’ όλα το πάθος για τη δικαιοσύνη, την αγάπη προς τον πλησίον και τέλος την υπομονή όταν ο πλησίον με αδικεί ή με ραπίζει, προφητική η μόνιμη ρήση της προς εμένα και την αδελφή μου την Άννα ...«Η κοινωνία είναι ζούγκλα»! Είναι αυτονόητο ότι αυτή η σελίδα είναι πάλι δική της, κι ας μου έλεγε «Μη σε ξανακούσω να μου αφιερώνεις άλλο βραβείο…»
Δημοσιογραφικό Βραβείο ΟΗΕ
Δημοσιογραφικό Βραβείο ΟΗΕ
Ήμουν πολύ νέα όταν … ‘’ολόκληρος ΟΗΕ με βράβευσε με το ‘’Δημοσιογραφικό Βραβείο ‘’. Αξέχαστη η ημέρα της βράβευσης στην ΕΣΗΕΑ, αξέχαστος ο λόγος του λόγος του TheoLoir, τότε επικεφαλής του γραφείου στην Αθήνα, αξέχαστο το δάκρυ της μάνας μου.
περισσότερα
   
Δημοσιογραφικό Βραβείο «Κωνσταντίνος Καλλιγάς», για το ήθος και τον ευρωπαϊκό προσανατολισμό από την Ένωση Ευρωπαίων Δημοσιογράφων (2000)
Ο Θανάσης Παπανδρόπουλος είναι ο δημοσιογράφος, με κεφαλαίο το Δ, ευφυής, μορφωμένος, γνώστης των Ευρωπαϊκών από το α ως το ω, πολυγραφότατος και δημοσιογραφικά ετοιμοπόλεμος ανά πάσα στιγμή, με τίμησε με την επιλογή του να με βραβεύσει με το Κ. Καλλιγάς.
περισσότερα
 
Η πιο αγαπημένη παρουσιάστρια ειδήσεων
Η πιο αγαπημένη παρουσιάστρια ειδήσεων.  "Το κοινό με ψήφισε και η κριτική επιτροπή επικύρωσε"... με πληροφορεί στο τηλέφωνο η Λόλα Νταϊφά, διευθύντρια του Γραφείου Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων στο Star όπου παρουσίαζα το κεντρικό δελτίο ειδήσεων.
περισσότερα
 
Βραβείο «ΑΥΡΑ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΥ» από το Σύνδεσμο για τα Δικαιώματα της Γυναίκας (1999)
Έφαγα τόση λάσπη, τόση απαξίωση από τις γυναίκες – συνοδοιπόρους στον δρόμο της ισότητας – όχι όλες προς Θεού – ώστε μετάνιωσα (!) που ασχολήθηκα και δεν αφιέρωσα περισσότερο χρόνο στην κορούλα μου. Τι μου φταίει το βραβείο; Τίποτα. Ίσα ίσα.
περισσότερα
 
Βραβείο για την προσφορά στην Δημοσιογραφία και τον Πολιτισμό από σχολεία του Ρεθύμνου (2003)
Το πιο πρωτότυπο, από κάθε άποψη βραβείο που έλαβα ποτέ ήταν αυτό που μου ήρθε από το Ρέθυμνο. Οι Κρητικοί άνθρωποι που το αίμα τους βράζει, μάλλον θα ένιωσαν το βάθυ έρωτα μου για το νησί, την ασίγαστη έλξη μου για τη γη τους, τις παραδόσεις τους, την φιλοξενία τους, την αγάπη σε αρκετές μαντινάδες τους, τα ‘’γλείφω τα δάχτυλα μου’’ φαγητά τους, τη ρακή, το μόνο ποτό που πίνω, μια κι έξω, έτσι σαν τη ζωή…
περισσότερα
 
Τιμητική Διάκριση για την εθελοντική προσφορά στο Χαμόγελο του Παιδιού (2008)
Με το Χαμόγελο του Παιδιού με δένουν τα … παιδιά που χαμογελούν όταν πας στα ‘’σπίτια’’ τους να τα δεις. Ο paterfamilias Κώστας Γιαννόπουλος, αυτή η μεγάλη προσωπικότητα του εθελοντισμού μ’ έχει συνεπάρει με το θράσος του να δημιουργήσει στην Ελλάδα του ‘’Έλα μωρέ, όλα συμφέρον είναι’’, μια οργάνωση για την προστασία των παιδιών, υπερακομμάτιστος, αγαπητός, superactive, πανταχού παρών για τα παιδιά ‘’παιδιά’’ του.
περισσότερα
 
 
1  
 
Κατασκευή ιστοσελίδων Web Future Προώθηση ιστοσελίδων Seo Future